logo

Diensten

MERIDIAAN is sinds meer dan 50 jaar actief en heeft in die tijd een enorme ervaring opgebouwd op het gebied van constructie, plaatsing, restauratie, herstel, onderhoud van klokken, torenuurwerken en beiaarden voor kerkgebouwen, openbare gebouwen en privé woningen. Ook belinstallaties voor scholen en het plaatsen van duivenwering behoren tot onze activiteiten.

Onderhoud en herstellingen

Aan klokken-en torenuurwerkinstallaties worden hoge eisen gesteld: ze worden vaak blootgesteld aan slechte en sterk wisselende weersomstandigheden. Daarom is het van groot belang jaarlijks uw installatie grondig te laten nazien.


Bij het onderhoud worden kleine defecten en onregelmatigheden onmiddellijk opgespoord en bijgeregeld.

Onze technici stellen na elke servicebeurt een evaluatierapport op en indien nodig wordt een offerte opgemaakt.

Bij MERIDIAAN kunt u een speciaal onderhoudscontract afsluiten, waarbij uw volledige installatie ieder jaar nagezien wordt.

Contacteer ons voor meer informatie in verband met een onderhoudscontract.

Veiligheid

Reeds enkele jaren hebben wij ervaring met het plaatsen van veiligheidssystemen in torens.

Dit kan gaan om toegangstrappen, ladders, loopbruggen, leuningen, rugkooien of veiligheidsroosters.


Met de kabel- of railbeveiliging voor ladders kan iedereen met zijn persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM's) de ladders op een veilige manier betreden.

Wilt u uw toren ook beveiligen? Contacteer ons voor meer informatie over de diverse veiligheidssystemen.

Onze website gebruikt cookies om u de best mogelijke gebruikservaring te bieden en om onze producten en diensten te verbeteren. Door onze website te bezoeken, aanvaardt u onze cookies. Meer informatie.

Ik ga akkoord